Вести

Прикупљање потписа

Прикупљање потписа подршке за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" за народне посланике за изборе расписане за 17. децембар.

31.Пударски дани у Иригу

Манифестацију посвећену винарима, виноградарима и чуварима винограда организовало је “Друштво Ирижана “ под покровитељством Општине Ириг. Пударске дане у Иригу посетила је и Ирена Вујовић члан председништва Српске Напредне странке и Министарка заштите животне средине која је обишла и Михизову кућу.

ЧЕСТИТКА

Општински одбор Српске напредне странке Ириг срдачно честита Милошу Вучевићу избор за председника Српске напредне странке.
Уверени смо да ће Милош Вучевић наставити одговорно и посвећено да води нашу странку, чији програм доприноси развоју и напретку Србије.

ЗАХВАЛНОСТ!

Моја бескрајна захвалност и Орбану и Сијарту. Хвала Мађарској, Шпанији, Кипру, Румунији, Азербејџану, Грузији. Хвала људима који су подржали међународно јавно право и повељу УН.#Vucic #Srbija

ХРИСТОР ВАСКРСЕ!

НЕКА ВАМ КУЋА У ВЕСЕЉУ БЛИСТА И СРЕЋНО ВАМ ВАСКРСЕЊЕ ХРИСТА! КАО ПРАЗНИК ЖИВОТНОГ ЗАЧЕТКА, ВЕЛИКЕ СРЕЋЕ И НАПРЕТКА. ХРИСТОР ВАСКРСЕ!

ДРУЖЕЊЕ СА ГРАЂАНИМА

Активисти ОО СНС ИРИГ на штанду у Иригу и Врднику, у празничној атмосфери се друже са грађанима и разговарају о текућим темама. Грађанима се деле пригодни ускршњи поклони као и промотивни материјал. Промотивни материјал и пригодни поклони су обезбеђени из личних средстава чланова и симпатизера.

ДРУЖЕЊЕ СА ГРАЂАНИМА

Активисти ОО СНС ИРИГ данашњи леп дан су искористили да дочекају своје грађане на штанду обавесте их о великим плановима и чују сугестије грађана.Подељене су новине и промо материјал странке.Промо материјал је обезбеђен из личних средстава чланова.

ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО СНС ИРИГ

Изборна Скупштина општинског одбора Српске напредне странке Ириг одржана је данас у Месној заједници у Јаску. У предходном периоду су у свим Месним одборима спроведени избори на којима је изабрано ново руководство. Изборној Скупштини су присуствовали сви изабрани делегати и делегати по функцији.

ДРУЖЕЊЕ СА ГРАЂАНИМА

Активисти општинског одбора Српске напредне странке Ириг данашње сунчано јутро су провели дружећи се са својим грађанима општине Ириг.

Pages