Вести

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић посетила општину Ириг

Министарка заштите животне средине, Ирена Вујовић данас је посетила општину Ириг. Министарство за заштиту животне средине у овој општини суфинансира замену котларнице у Дому здравља, као и пројекат пошумљавања у оквиру којег ће бити посађено око 2.000 нових садница.

Уређење ФК "Раднички" Ириг

Активисти Општинског одбора СНС Ириг, МО Ириг, током викенда, организовали су акцију и том приликом уредили спортски терен ФК "Раднички" у Иригу.

Помоћ породицама слабијег материјалног стања

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Ириг, Месног одбора Јазак, организовали су се како би посетили породице слабијег материјалног стања.

Активисти су обишли домаћинства у њиховом крају и обрадовали поклон пакетима најстарије суграђане.

ПОДЕЛА ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ

Општински одбор СНС Ириг, МО Ириг, током викенда поделили су пакете домаћинствима са слабијим примањем. Активисти су више пута показали да воде рачуна о свим категоријама друштва, а највише о оним којима је помоћ најпотребнија.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио представницима 12 локалних самоуправе уговоре

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио представницима 12 локалних самоуправа, међу којима је и локална самоуправа Ириг, уговоре за финансирање и суфинансирање израде пројектно-техничке документације за пројекте у области управљања комуналним отпадним водама вредне 50 милиона динара.

МО СНС НЕРАДИН ОРГАНИЗОВАО АКЦИЈУ ЗА ЛЕПШЕ СЕЛО

Уз поштовање свих епидемиолошких мера, активисти OO Српске напредне странке Ириг, Месног одбора Нерадин, организовали су се како би уредили простор око амбуланте, офарбали дечији мобилијар на игралишту, као и љуљашке и клацкалице у Нерадину. Такође, активисти СНС су очистили игралиште и покупили опало лишће.

Pages