Вести

ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО СНС ИРИГ

Изборна Скупштина општинског одбора Српске напредне странке Ириг одржана је данас у Месној заједници у Јаску. У предходном периоду су у свим Месним одборима спроведени избори на којима је изабрано ново руководство. Изборној Скупштини су присуствовали сви изабрани делегати и делегати по функцији.

Делегати Изборне Скупштине општинског одбора Ириг, су били јединствени у одлуци и изгласали да на челу општинског одбора Српске напредне странке Ириг буде Тихомир Стојаковић, који ће савесно и одговорно обављати функцију председника странке у Иригу у интересу свих чланова Српске напредне странке!

Након што је Изборна комисија саопштила резултате гласања. Према којим је Тихомир Стојаковић једногласно изгласан за председника ОО СНС ИРИГ.Изабрани председник се обратио Скупштини и изразио захвалност.

Поштовани чланови СНС и нама драги гости уважени делегати и драги гости из суседних братских општина.Велико хвала на подршци коју сте ми пружили.СНС је у Иригу прошла трновит пут,да би данас била водећа у нашој општини са рекордним резултатима које нико до сада није остварио.

Ово је највише захваљујући човеку који је утабао пут и правац којим требамо да идемо даље то је наш председник Александар Вучић.

У предходном периоду је наша општина била за подсмех и избегавање многима.Доласком СНС ухватили смо се у коштац са проблемима који нису били занемарљиви.Да би данас после 8.година чврсто стајали на ногама и планирали велика дела која треба да се десе у времену пред нама.Уз велику подршку нашег председника Александра Вучића.

Драги гости част ми је што сте дошли у један мали одбор СНС и тиме показали колико сте ви велики.Још једном хвала свима,хвала онима који су учествовали у креирању седнице!

Живела Србија!
Живела Српска напредна странка!#СНС