Вести

УБЕДЉИВА ПОБЕДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ИРИГУ!

Грађани општине Ириг на ванредним парламентарним изборима одржаним 16. марта исказали су огромну подршку изборној листи Српске напредне странке "Александар Вучић - Будућност у коју верујемо". Оволика подршка је најбољи показатељ да је нашим грађанима дозлогрдила безобзирна власт Демократске странке и њених "сателита" у нашој општини. Такође, то је и потврда да је досадашња локална власт одавно изгубила легитимитет и поверење грађана општине Ириг. Та подршка је и најбољи одговор свим нашим политичким конкурентима који нису бирали начина да омаловаже политику Српске напредне странке, њеног председника, као и свих нас који смо чланови општинске организације Срспке напредне странке у Иригу.
Изборни резултат који смо остварили у општини Ириг највећа је награда за све нас који смо уложили огромне напоре, како бисмо обишли што већи број грађана, свако домаћинство, сваку кућу, да бисмо на тај начин што већем броју људи пренели наше поруке и наше циљеве.
Захваљујемо се свим људима, члановима и симпатизерима који су нам поверили свој глас и тиме подржали бољу будућност. Ово је први корак у остваривању наших зацртаних циљева. Следећи корак је смена нелегитимне власти у АП Војводина, а затим и штеточинске власти у општини Ириг.
Ми смо спремни да преузмемо одговорност и стварамо бољу будућност у нашој општини - пре свега свим вредним људима који су стручњаци у свом послу, а највише младим људима који до сада нису имали перпсективу и за које досадашња локална власт није имала слуха и није могла (или није желела) да препозна њихов потенцијал.
Да нам вредни и млади људи не беже и одлазе из општине, него да сви заједно стварамо и напредујемо!
САМО НАЈБОЉИ ИДУ НАПРЕД!