Вести

СКИДАЊЕ ПЛАКАТА

Месни одбор Српске напредне странке у Иригу организовао је акцију скидања плаката које смо лепили током предизборне кампање.

Желимо да покажемо да смо одговорни према грађанима, чак и када нема кампање и избора. Настављамо са нашим активностима чији је циљ да покажемо да бринемо о нашој општини и да желимо да она буде лепша.

Српска напредна странка жели општину Ириг у којој ће комунална инспекција радити оно што јој је посао, односно да упозори све који су наружили наш град, да после за собом то и почисте, а не само СНС која није у локалној власти. Много веће проблеме су створили активисти Српске радикалне странке, која је део локалне власти, тиме што су лепили флајере на саобраћајне знакове, али нисмо чули да се против њих покренула нека прекршајна пријава (иако би требало).

Наша странка је остварила убедљиво највећу победу на парламентарним изборима, али то нам даје и највећу одговорност. Ми смо сада најодговорнији у нашој држави, како на републичком, тако и на локалном нивоу и у складу са тим желимо да се тако и понашамо.

Људима у јавним предузећима чији је оснивач општина месецима се не исплаћују поштено остварене зараде, а хвале се неким такозваним пројектима и винском улицом (који су, такође, урађени новцем свих нас грађана). Појединци из локалне власти путују у Словенију, Немачку, Норвешку, Аустрију, а никако да са тих путовања извуку неке позитивне идеје, да покрену нешто у нашој општини, да нашој осиромашеној општини врате део утрошеног новца!

Зато идемо даље ка нашем циљу, а то је смена локалне власти у Иригу која је општину довела до ивице понора!

САМО НАЈБОЉИ ИДУ НАПРЕД!

Фотографије погледајте ОВДЕ.