Вести

РИВИЦА: Санирање пута који спаја две улице

Повереник МО СНС Ривица, Славиша Смиљанић, обишао је актуелне радове у селу Ривица, где се тренутно санира пут који спаја две улице, и то "Палих Бораца" и "Маршала Тита". Мештанима овог села била је отежана комуникација из овог путног правца, па ће им санирани пут у многоме олакшати живот.
Мештани села Ривица, годинама муче муку са атарским и старијим путевима, с обзиром да се у селу многи баве пољопривредом, из тог разлога, у претходном периоду уређено је више атарских путеви.

-Одлучили смо да мештанима овог села помогнемо тако што ћемо урадите оно што је најнеопходније, а санирање путева ће скратити време, и олакшати лакши пролаз, рекао је Смиљанић и додао, да је санирање овог пута од великог значаја, јер већина пролази баш овим путем.
Мештане Ривице је санирање овог пута у многоме обрадовало, јер како истичу, годинама им је пут који након лоших временских услова постаје непроходан, за обављање радова, био неопходан.

Представници ОО СНС Ириг, наглашавају да се у претходном периоду највише радило на уређењу атарских путева, да сви који су имали и имају проблем са путним правцима раде на што бржем решавању.