Вести

ПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА У ИРИГУ

Општински одбор СНС Ириг је почео предизборну кампању 14.02.2014. приликом свечаног отварања „Винске улице“ у Иригу. Покренута је петиција за смену локалне власти, на челу са председником општине Владимиром Петровићем, због вишегодишњег стагнирања развоја општине Ириг која је једна од најнеразвијенијих у АП Војводини, док функционери примају плате које су међу највишим у региону. Животни стандард грађана је озбиљно угрожен, незапосленог становништва је преко 52%, а они који имају посао, углавном су га "зарадили" на основу партијских књижица или преко родбинских веза. Велика је неодговорност локалне власти према предузетницима и власницима пољопривредних газдинстава, висока је стопа задужености због узимања различитих кредита који су се често ненаменски трошили, па отуда велики број младих људи одлази из наше општине јер овде не виде никакву перспективу!


Упркос покушају опструкције и забране од стране локалних власти, упркос кршењу наших људских и уставом загарантованих права, наши активисти су уз интервенцију полиције поставили штанд и кренули са прикупљањем потписа за петицију којом захтевамо смену локалне власти у Иригу предвођену Демократском странком и расписивање ванредних локалних избора.


Посебно се захваљујемо припадницима полицијске управе Ириг који су нам непристрасно и поштујући Устав Републике Србије омогућили да ову акцију спроведемо мирно и достојанствено!


Том приликом наши активисти су делили страначки рекламни материјал, а акцију је подржао велики број грађана. Прикључили су нам се и нови чланови, али и симпатизери, те је акција успешно спроведена. Ово је само почетак, јер ћемо потписе за петицију прикупљати током целе предизборне кампање.
Почетак предизборне кампање у Иригу показао је да имамо велику подршку од стране грађана, како наша странка тако и наш председник Александар Вучић. Подстакнути смо да радимо још више и квалитетније како бисмо на најбољи начин реализовали све наше планове и остварили зацртане циљеве.


Ти циљеви су: апсолутна победа на предстојећим парламентарним изборима, а када за то дође време, и на локалним изборима!

 

Више слика са поменуте акције погледајте ОВДЕ.