Вести

Акција прикупљања смећа у Врднику

Дана 18.11.2015. године у склопу активности Месног одбора Српске напредне странке Врдник, одрађена акција прикупљања смећа на путном појасу Р130 на уласку у Врдник од фабрика до бензинске пумпе.
-Ми смо се данас у једној опуштеној другарској атмосфери скупили и заједничким снагама очистили улаз у наше туристичко место, рекао је Миодраг Бебић, повереник Месног одбора СНС Врдник.
Ова акција организована је у сарадњи са ЈП "Комуналац", који су својом механизацијом и људством помогли чишћењу, али се окупио и знатан број грађана, те су сви заједно очиситли прилаз Врднику.
-Драго ми је што сам био учесник те акције, где су се окупили и наши грађани, који су препознали потребу и жељу да у једној акцији која је трајала неколико сати, улепшају наше место и допринесу лепшем изгледу наше бање, рекао је Александар Манојловић испред ЈП "Комуналац", који је уједно и одборник Српске напредне странке Скупштине Општине Ириг.
Акцију је подржао и повереник Општинског одбора СНС-а Тихомир Стојаковић.
-Сви чланови одбора су данас подржали ову активност. Као повереник, одазвао сам се позиву Месног одбора, дошао сам да испоштујем и помогнем у реализацији ове акције, али ћу подржати и сваку наредну, рекао је Стојаковић.
Месни одбор СНС-а са још неколико јавних установа планира да реализује још неке акције хуманитарног карактера. Једна од њих јесте и скупљање зимске гардаробе у сарадњи са Центром за социјални рад Општине Ириг, као и прикључивање акцији давања крви.