Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Ириг најоштрије осуђује још један у низу срамни испад представника опозиције, оних који себе називају борцима против насиља.

Предвођени Драганом Ђиласом, поново су понизили своје бираче бесрамним понашањем током конститутивне седнице Народне скупштине Републике Србије.

Небројено пута смо поновили, њима резултати демократских избора не значе ништа и очајни, готово панични у потрази за изговором због изборног дебакла, који од њих траже послодавци, тајкуни и страни налогодавци, желе да насиљем скрену пажњу на себе.

Ако има ичег доброг за Србију у њиховом деловању, то је што је већина и њихових бирача сада потпуно јасно, огољено видела да нити имају идеју, нити имају политику осим патолошке мржње према Александру Вучићу и његовој породици.
Посланицима листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" честитамо конституисање Народне скупштине Републике Србије и полагање заклетве, а врло добро знамо да ће посланици наше Странке часно, поштено и одговорно радити свој посао.

Предаја није опција!

Живела Србија!

Српска напредна странка Ириг!