САОПШТЕЊЕ

Бојан Пајтић и Јово Бакић су констатовали и признали да су свесни да власт на изборима не могу добити, те да ће из тог разлога своје идеје спроводити након што насиљем преузму власт. Током емисије њих двојица су се утркивали ко ће оштрије и суровије да прогони политичке неистомишљенике - веома лицемерно, јер управо они организују протесте „Против насиља“. Позивају на протесте, покушавајући да придобију јефтине политичке поене, не сачекавши ни да прођу дани жалости због жртава у два страшна злочина.

Некадашњи високи функционер Демократске странке Бојан Пајтић, својим срамним изјавама је исказао велику мржњу, упућујући претњеи позивајући на насиље, доказавши по ко зна који пут да опозицију Србије чине насилници. Он је изјавио да треба забранити политичко деловање Александру Вучићу и Ани Брнабић и сместити их у затвор. Овом срамном изјавом Пајтић је потврдио да им је једини циљ да смакну председника Вучића, јединог који ради и који се бори за Србију и српски народ, а да је њима стало само до „фотеља“.

Опозиционар Јово Бакић, само је наставио са отвореним претњама, увредама и позивима на нереде, насиљеи убиство Александра Вучића, потврђујући да је политика опозиције политика мржње, са јединим циљем да се насиљем сломе председник Вучић и Србија.

Општинско одбор Српске напредне странке  Ириг најоштрије осуђује позиве на насиље, који подижу тензије у друштву, подстичу нејединство и дестабилизују Србију изнутра.

ОО СНС ИРИГ изражава најдубљу подршку председнику ,чврсто стојимо уз председника Вучића и његова залагања, за бољу, јачу и сигурнију будућност наше земље и нашег народа.

Грађани Србије ће 26. маја, мирним скупом испред Народне скупштине, показати како изгледа јединствена, снажна, пристојна и достојанствена Србија,.Општински одбор Српске напредне странке Ириг ће на том скупу пружити максималну подршку председнику Александру Вучићу у борби за очување јаке и стабилне Србије!

Живео председник Aлександар Вучић!